Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Damu Roland intenzív osztályra került, az életéért küzdenek, kritikus az állapota

Jelenleg mélyaltatásban fekszik az őt ápoló kórházban, az állapota kritikus, az életéért küzdenek az orvosok.

Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Bors arról számolt be, hogy a színész egészségügyi problémái még a nyár végén kezdődtek. Sokan csak legyintettek, amikor Damu arról beszélt, hogy a betegsége miatt nem képes munkavégzésre, ami miatt anyagi segítségre volt szüksége.

Később rendeződni látszott a pénzügy helyzete, de az egészsége nem javult, majd az végül nagyon rosszra fordult. December elején még maga jelentkezett a közösségi médián keresztül, hogy megnyugtassa az embereket, nem tűnt el.

Azóta két hét telt el, és úgy tudni, hogy az állapota már kritikus, jelenleg mélyaltatásban fekszik. Erről egyik ismerőse adott tájékoztatást Damu közösségi oldalán, és arra kérte az embereket, hogy imádkozzanak a színészért.

Tóth Andi elmondta, miért nem sír a műsorok ideje alatt

A Bors információi szerint Damut már több kórházban is kezelték, jelenleg pedig az életéért küzdenek. Pillanatnyilag nem tudni, hogy mi áll ennek a hátterében, így a COVID-fertőzés sem zárható ki.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.