Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Kiderült, mikor várható a Samsung következő online bemutatója

A Customers Electronics Show (CES) a hivatalos tájékoztató szerint gyakorlatilag karnyújtásnyira van.

...svg content...Samsung
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A minden éven megrendezésre kerülő show 2022-es programjában főszerepet játszhat a Samsung, ugyanis ha igazak a pletykák, akkor e nagyszabású esemény keretében ránthatják le a leplet az új Galaxy S21 FE mobiltelefonról.

A Together for Tomorrow névre keresztelt bemutató egészen pontosan 2022. január 4-én rajtolhat el – derült ki a Samsung Newsroom indiai weboldalán közzétett sajtóközleményből. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A prezentációt Jong-Hee, a Samsung Electronics Device Experience divíziójának vezérigazgatója fogja tartani, amelyen többen között bemutathatja, miként segíthetünk egy fenntartható bolygó kiépítésében, illetve szó eshet más innovációkról is.

Az előadásra magyar idő szerint másnap hajnali 3:30-kor kerül sor, így ha érdekel minket az új Galaxy okostelefon, akkor érdemes lesz fent maradnunk, és élőben követnünk a régóta várt leleplezést.

Bár a pletykák szerint kizárólag a Galaxy S21 FE debütálása várható, a Galaxy S22 szériába is bepillantást nyerhetünk, ezen kívül a vállalat a jövő évi zászlóshajóinak megjelenési dátumát szintúgy megemlíthetik.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.