Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,13 Ft
Euró
385,55 Ft
Font
448,54 Ft
Bitcoin
61,720 $

Elképesztő formában van Mihalik Enikő a szülést követően

Alig pár hónappal a gyermek megszületését követően a szupermodell ismét csodálatos formában van.

...svg content...Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon sokan várták már a hírt, mikor születik meg Mihalik Enikő kislánya. Rengetegen gratuláltak neki, és a sajtó is kiemelten foglalkozott a hírrel, amit maga a modell jelentett be.

Több mint 20 héttel ezelőtt jött világra a pici, aki azóta rengeteget nőtt, egészséges és boldog. Minden egyes felvételen érezni, hogy Enikő mennyire szereti a lányát és az anyaságot. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A nők többsége ösztönösen változik meg, és odabent még részletesebbé válik, hiszen új érzéseket tapasztalnak meg. Enikő számára valóban minden egyes nap új, és valami egészen mást ad.

Tóth Andit már nem hatja meg, ha nagyon durván beszélnek róla

A világ talán legkülönlegesebb dolga szülőnek lenni, különösen édesanyának, akiknek mindenkinél megmagyarázhatatlanabb a kapcsolatuk. Ez valószínűleg Enikő és a kislánya között sincs másképp, az ő kapcsolatuk is nagyon egyedi lehet.

Lapozó: 1 2

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.