Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

Farm VIP 2: Buzás Dóri őszintén vallott Kammerer Zoltánról

Mindenképpen meg akarta ismerni a legendás sportolót, akitől már szavakban is sokat tanulhat.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Buzás Dóri remek választás volt a TV2-től, mind az Exatlon Hungary, mind pedig a Farm VIP 2 kapcsán. Ugyan a Farmban nincs olyan erősen középpontban, mint az Exatlonban volt, így is az egyik legerősebb játékos.

Dóri őszintén vallott arról, hogy nem várta az összeköltözést a másik csapattal, és amikor megjött a levél, egyáltalán nem volt boldog. Annak azonban nagyon tudott örülni, hogy megismerheti Kammerer Zoltánt, aki háromszoros olimpia és világbajnok kajakozónak mondhatja magát. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

„Nem titok, hogy én nem vártam az összeköltözést. Mikor megérkezett a levél nagyon nem örültem.” – árulta el a hosszabb posztjában az Exatlon Hungary legutóbbi második helyezettje, aki jelenleg a Farm VIP-ban küzd az aranyért.

Farkasházy Tivadar reagált Majka szavaira

„De tudtam, hogy mindenképp ez vár rám, így 2 dolog volt ami miatt megtaláltam benne a jót, az egyik hogy fent lesznek olyan állatok amiket lent nem gondoztunk, a másik, pedig szerettem volna Kammerer Zolit jobban megismerni, hogy vajon milyen is egy olimpiai bajnok személyisége…”

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.