Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Farm VIP 2: Oláh Gergőnek már elege volt, hogy Póth Dia és Gyepes Gábor állandóan közbeszólnak

Póth Diána nem volt könnyű helyzetben, szinte mindenki ellene volt, és sorra kapta a rossz jelzőket.

...svg content...Fotó: Instagram/Farm VIP
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kellemetlen pillanatok voltak ezek, amikor a játék ideje alatt Gyepes Gábor párja sorra kapta a negatív jelzőket, többen meg is lepődött. Miután véget ért a játék, Dia és Gábor leült a többiekkel az asztalhoz beszélgetni, hogy mi is történt.

A többiek arcára volt írva minden, nemigazán akarták ezt a beszélgetést, de belementek, elfogadták. Dia azt sem értette, hogy Kammerer Zoltán három hete folyamatosan csak azt mondja, mennyire örül nekik, közben meg Diával kapcsolatosan van, ami kizökkenti. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Lehet, hogy tévedek, a szemembe csak pozitív dolgokat mondtál rólam, mióta itt vagyok.” Dia próbálta elengedni a dolgot, de arra nagyon kíváncsi volt, miért gondolják azt, hogy nehéz vele együtt élni.

Emiatt nem ismerik sokan Rácz Jenő feleségét

„Mi olyat csináltam, ami miatt nehéz velem együtt élni?” – tette fel a kérdést Dia. Oláh Gergő reagált is erre, és azt mondta, bírja a Dia-Gábor párost, de nem tudta végigmondani a mondandóját, mert Gyepi közbeszólt.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.