Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

A magyar szövetségi kapitány is gratulált a világbajnok Verstappennek

Mint ismeretes, hatalmas verseny után Max Verstappen nyerte el az F1 világbajnoki címét, ehhez gratulált most a magyar szövetségi kapitány.

...svg content...Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzõje (j) pezsgõvel ünnepel, miután megnyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság idényzáró, abu-dzabi futamát a Yas Marina versenypályán 2021. december 12-én. Max Verstappen lett a Forma-1 idei világbajnoka, miután a címvédõ Lewis Hamiltont az utolsó körben megelõzve elsõként ért célba. Balról Christan Horner, a Red Bull csapatfõnöke. MTI/EPA/Ali Haider
Style
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Marco Rossi egy humoros bejegyzéssel gratulált az immáron világbajnok Max Verstappennek, bejegyzéséhez pedig azt írta, „nagyon örül, hogy az általa adott tanácsok segítettek neki megnyerni a bajnoki címet.

Az év utolsó futama rég nem látott izgalmakat hozott, Hamilton jobban rajtolt és végig vezetett, ám az utolsó néhány kilométeren Verstappen kihasználta gumielőnyét, és a döntő pillanatban lehagyta hétszeres vb-győztes brit riválisát.

Verstappen és Hamilton mögött Carlos Sainz Junior, a Ferrari spanyol versenyzője ért célba harmadikként. Verstappennek ez volt az idei 10., és pályafutása 20. futamgyőzelme, valamint ő lett az F1 első holland, egyben negyedik legfiatalabb világbajnoka.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.