Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,02 Ft
Euró
390,49 Ft
Font
456,94 Ft
Bitcoin
57,666 $

Gelencsér Timi azt hitte, jobban lesz a műtét után, de csak egyre rosszabb

Gelencsér Timi még mindig nincs túl a nehezén, de hamarosan minden sokkal könnyebb és fájdalommentesebb lesz, csak ki kell várnia.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, a híres modell és egykori szépségkirálynő nemrég átesett egy mandulaműtéten. Régóta ért a dolog, és úgy döntött, közvetlen az ünnepek előtt átesik a beavatkozáson.

Nem volt túl kellemes számára a dolog, és akinek már volt hasonló operációja, az tudhatja, hogy mindez milyen fájdalmakkal jár. Még mindig erősen küszködik, fájdalomcsillapítókkal él, de hamarosan túl lehet a nehezén, és onnantól kezdve minden sokkal jobb lesz. Soron kívül Az eladóknak és a vásárlóknak sem jött be az Aldi újítása

„Hogy érzed magad így a műtét után? Vannak fájdalmaid?” – tették fel a kérdést Timinek az Instagram oldalán keresztül. „Ezt nagyon sokan kérdezitek, köszönöm Nektek! Azt hittem, egyre jobban leszek a műtét után, de igazából egyre rosszabb…” – kezdte a válaszát.

Lapozó: 1 2

Sorra ürülnek ki az óriásgyárak, miután az Apple elviszi a gyártás egy részét Kínából

Döbbenetes látványt nyújt a Foxconn egykor 50 ezer munkavállalót foglalkoztató elhagyatott létesítménye.

Szigorított a kormány a testnevelés óra alóli felmentéseken

A parlament elfogadta a közoktatási szabályokat érintő törvénymódosításokat, amelyek új szabályokat vezetnek be a testnevelési órák alóli felmentések kapcsán.