Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,568 $

Lövöldözés volt a brit királyi palota közelében, egy ember meghalt

Legalább egy ember életét vesztette, miután konfrontáció alakult ki a királyi rezidenciának számító Kensington Palota közelében.

...svg content...Fotó: Flickr/Mighty Maxican
Európa
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A brit rendőrség közleménye szerint agyonlőttek egy felfegyverkezett férfit, aki konfrontációba keveredett a rendőrökkel – írja az AP hírügynökség.

A londoni rendőrök beszámolója szerint több bejelentést is kaptak, hogy a Nyugat-Londonban található Kensington körzetben egy fegyveres férfi betört egy bankba és egy könyvesboltba. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Ezt követően a férfi egy autóban kívánt elmenekülni, azonban a rendőrök feltartóztatták a meglehetősen tehetős környéken.

Kensington ugyanis arról híres, hogy számos nagykövetségnek és a királyi palotának ad otthont, amelyben Vilmos herceg, Katalin és három gyermekük él többek között.

A londoni rendőrök közleménye szerint fegyverharcba keveredtek a férfival, amelybe a fegyveres életét vesztette a helyszínen.

A rendőrség azt is közölte, hogy nyomozást indítottak az ügy kapcsán és egyelőre nem kezelik terrorcselekményként az aktust.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.

Óriási híreket kaptak Szoboszlaiék a meccsük előtt

A Manchester City egyértelműen gödörbe került, jól bizonyítja mindezt az is, hogy két meccs óta nyeretetlenek.