Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Leállt a vonatközlekedés a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között

Ennek oka az, hogy egy utasok nélküli közlekedő szerelvény elütött egy embert a Róbert Károly körúti felüljáró közelében.

...svg content...Fotó: Facebook/MÁV
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Baleset és műszaki hiba miatt akadozik a vonatközlekedés a váci, a veresegyházi és a ceglédi vonalon – tájékoztatott a Mávinform szombat reggel a vasúttársaság honlapján.

Leállt a vonatközlekedés a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező között, mert egy utasok nélkül közlekedő szerelvény elütött egy embert a Róbert Károly körúti felüljáró közelében. A helyszínelés végéig tíz-húsz perces késések lehetnek a váci és a veresegyházi vonalon. Nyolc óra után korlátozottan elindulhatott a közlekedés – írták.

Vonatgázolás Angyalföldön, a szerelvény alól emelték ki a elgázolt embert

Meghibásodott egy Kecskemét és a Nyugati pályaudvar között közlekedő személyvonat Ferihegy közelében. A szerelvény elvontatásig Vecsés és Pestszentlőrinc között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért tizenöt-húsz perces késések várhatók a ceglédi vonalon – közölte a Mávinform.

Forrás: MTI

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.