Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

A Nagy Ő: egy lány feladta, egyvalaki pedig nem kapott rózsát

Lezajlott a negyedik rózsaceremónia, ami előtt is voltak események, és egy váratlan fordulat is, amire nemigazán számíthattak a nézők.

Fotó: Instagram/TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Dávid nemcsak elkezdte élvezni a randizgatásokat, miközben már több lánnyal is heves csókokat váltott, ám közülük is lesz olyan, akiket el fog küldeni, hiszen a végén csak egy rózsa marad.

Minden teljességgel kiszámíthatatlan, már csak Laura betoppanása miatt is, aki jól látható módon totálisan levette a lábáról A Nagy Ő-t. Szinte epekedik érte, és az sem véletlen, amit a rózsaceremónián tett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Még mielőtt ez megtörtént volna, az egyik versenyző feladta, félrehívta Dávidot, és közölte vele, hogy elhagyja a villát, mert nem érzi a szikrát, és nem látja maga mellett élete párjaként.

Dávid nem akarta marasztalni őt, és azon a véleményen volt, hogy valóban nincs meg közöttük a mélyebb érzelmi vonal, inkább csak barátok tudnának lenni. Egyvalakit azonban így is el kellett küldenie az este folyamán.

Nem meglepő módon az első rózsát Laura kapta, ő áll a legközelebb Dávidhoz, amit mindenki előtt közölt. Volt, akit sokkolt a döntés, bár erősen számítani lehetett rá, és ez igencsak intő jel a többi lány számára, Laurát nehéz lesz legyőzniük.

Vera és Evelin közül került ki az utolsó továbbjutó, ők ketten voltak azok, akikkel ugyan jól indult a kapcsolat, az valamiért mégis megtorpant. Végül Evelin kapta az utolsó rózsát, és Dávid azt mondta, szeretné, ha újra egymásra tudnának találni.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.