Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

A Nagy Ő: Annabella nem aprózta el, nem semmi, égtek a vágytól Dáviddal

Szinte érezni lehetett Annabella és Dávid között a vágyat, nagyon megtalálták a közös hangot, a lányoknak ezt fájó is volt látniuk.

...svg content...Fotó: Instagram/TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legutóbbi játék alkalmával a lányoknak lehetőségük volt közel kerülniük Tóth Dávidhoz, méghozzá szó szerint. Dávid szemeit letakarták, semmit sem láthatott, csak az érzéseire hagyatkozhatott.

Voltak, akik igen visszafogottak voltak, és összességében a többség valóban az volt. Dávid örült volna, ha a lányok lazábbak és nincsenek ennyire zavarban, Rebeka például szinte semmit nem csinált. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Írhatjuk ezt annak ellenére, hogy előtte vad csókokat váltott Dáviddal. Volt azonban egy lány, aki nagyon magasra helyezte a lécet, és gyakorlatilag meg is győzte Dávidot, aki örült a közeledésnek.

Berki Mazsi véget vet a találgatásoknak? Sejtelmes videót tett közzé

Annabellától van miért tartaniuk a többeknek, és most is bizonyította, hogy van alapja annak, amit róluk gondolnak, miszerint közel kerülhettek egymáshoz. Erotikusan érintette meg a sztárt, és hosszú másodpercekig tartott a közeledés.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.