Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,78 Ft
Euró
394,25 Ft
Font
466,68 Ft
Bitcoin
55,850 $

Létezik kerekebb, formásabb Vasvári Vivien fenekénél?

A híres modell gyakorlatilag egyetlen egy képpel kergette őrületbe a férfiakat, és ezzel együtt sok nőt motiválhat az egészséges életmódra.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

A híres modell gyakorlatilag egyetlen egy képpel kergette őrületbe a férfiakat, és ezzel együtt sok nőt motiválhat az egészséges életmódra.

Mindenfajta túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyarországi hírességek közül Vasvári Vivien rendelkezik az egyik legformásabb alakkal, ami mögött nagyon sok és folyamatos munka áll, kezdve az egészséges táplálkozással. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Vivien kapcsán nemrég számolhattunk be, hogy új bikiniket vásárolt magának, és alig várja, hogy azokat felvegye. Az idei nyár kissé szeszélyes, de biztosan lesz alkalm arra, hogy a szépség az új szettjében élvezze a forró napsütést.

A fotómodellként is dolgozó üzletasszony, aki egyre sikeresebb a munkájában, egy igen vadító képet osztott meg az egyik legutóbbi fotósorozatából. Nehéz nem észrevenni a szinte tökéletes formákat Vivienen…

A rikító narancssárga szerelés a fekete bakanccsal éles átmenetet ad a felvételnek, háttérben a ventilátorral, hűtvén Vivient, aki egy laza nyújtás közben néz „ránk”. Nálunk ez egyelőre a hét vadító képe, és valljuk be, igen magasra került az a bizonyos léc.

Kapcsolódó cikk:

https://liner.hu/jennifer-lopez-kozel-51-evesen-is-bombano-ez-mar-a-hihetetlen-kategoria/

Üzemanyaghelyzet: már a Mol képviselőit is behívatták

Nagy Márton többek között a Mol képviselőit is behívatta az elfogadhatatlan üzemanyagárak miatt.

A fák is felelősek lehetnek a légszennyezettségért?

Los Angeles-ben új tanulmány vizsgálja a fák hatását a városi levegőminőségre.

Halálos baleset ért egy munkást Hévízen

Hévízen történt a tragédia, aminek áldozata egy munkás, aki épp egy építkezésen dolgozott, és halálos baleset érte.