Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

A mai naptól lehet regisztrálni az 5-11 évesek oltására

Az 5-11 éves gyermekek oltására vonatkozó regisztrációs honlap a mai naptól elérhető.

Fotó: Unsplash/CDC
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán számolt be arról, hogy a mai naptól már lehet regisztrálni az 5-11 éves gyermekek oltására is a vakcinainfo.gov.hu regisztrációs honlapon.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Pfizer koronavírus elleni oltóanyagával az 5-11 éves korosztályt is be lehet oltani, időpontot pedig december 8-tól lehet foglalni, az oltóanyag ugyanis a tervezettnél korábban, december 14-én fog megérkezni az országba.

A kormányszóvivő bejegyzésében kiemelte, a gyermekek oltása az erre kijelölt kórházi oltópontokon és a házi gyermekorvosoknál fog történni. A gyermekek oltására kijelölt kórházi oltópontokra az internetes időpontfoglalót fogják megnyitni néhány napon belül, ennek dátumáról pedig külön tájékoztatást fognak adni.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.