Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Az Örs vezér téri bevásárlóközpontban élesztettek újra egy férfit a rendőrök

A rendőrök szerencsére még épp időben érkeztek, és megmentették a férfi életét.

Flickr/Government of Prince Edward Island
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a kőbányai rendőrök defibrillátorral élesztettek újra egy eszméletlen férfit az egyik bevásárlóközpontban. A BRFK egyik nyomozója és járőre 2021. december 6-án este éppen egy Őrs vezér téri bevásárlóközpontban láttak el szolgálatot, amikor arról értesültek, hogy az épületben egy férfi rosszul lett.

Molnár Orsolya Klaudia r. főtörzsőrmester és Orosz Ádám r. törzsőrmester a biztonsági személyzet vezetőjével és három tagjával sietett az eszméletlen férfi segítségére, aki akkor már nem lélegzett és a pulzusa sem volt tapintható. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

A segítők értesítették a mentőket, és ezzel egyidejűleg egy defibrillátor alkalmazásával azonnal megkezdték az újraélesztést. Molnár Orsolya Klaudia r. főtörzsőrmester a biztonságiakkal felváltva végezte a mellkaskompressziót, mire a készülék harmadik kisütésekor az öntudatlan férfi lélegezni kezdett.

Orosz Ádám r. törzsőrmester az újraélesztés során biztosította a helyszínt; a férfit stabil állapotban adták át a mentőszolgálat kiérkező munkatársainak, akik kórházba vitték.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.