18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,55 Ft
Euró
401,09 Ft
Font
479,77 Ft
Bitcoin
63,722 $

Százéves korában szabadulhat a partnere lányát meggyilkoló férfi

Vádat emeltek azzal a 87 éves férfival szemben, aki idén januárban megölte élettársa lányát Fóton.

...svg content...Twenty20
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirat szerint a közel 90 éves férfi már korábban is meggyanúsította az élettársa lányát azzal, hogy ő, illetve a bankja – ahol a számláját vezeti – meglopták.

2021. január 8-án, a sértett az elkövetővel együtt lakó édesanyját látogatta meg Fóton. Az idős férfi ekkor magához vett egy 14 centiméter pengehosszúságú kést és azzal a sértetthez lépve ismét számon kérte rajta a pénzének eltűnését – írta az ugyeszseg.hu. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A sértett és az elkövető ekkor dulakodni kezdett, amelynek során a férfi több helyen megsértette a nő kezét a késsel, továbbá kétszer megszúrta, illetve megvágta a sértett nyakát is. Mivel a nő nyaka erősen vérezni kezdett, elmenekült a lakásból, de a férfi követte az utcára is. A szabadba kiérve a sértett erejét veszítve a földre rogyott. A férfi utolérte és mellkason szúrta.

Ekkor az utcán többen is a sértett segítségére siettek, akik közül valaki megállapította, hogy még van pulzusa. Ezt meghallva az elkövető felkapott egy közelben lévő tégladarabot és azzal még kétszer fejbe vágta a földön magatehetetlenül fekvő nőt. Az egyik járókelőnek sikerült végül eltaszigálnia a férfit a sértettől.

A sértett a helyszínen meghalt. A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat az idős férfi ellen.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.