Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,012 $

Konyhafőnök VIP: Csonka András nem bírta tovább, elsírta magát (videó)

A ma esti adásban is lesznek olyan jelenetek, amik önmagukért beszélnek, Csonka András talán minden eddiginél nagyobb nyomás alá kerül.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik már megküzdhettek a Konyhafőnök VIP címéért, tudhatják, hogy ez mekkora nyomással jár, még azok is, akik csak egy-két napot maradhattak. Napokon, heteken át ez az egyik legkeményebb feladatot jelenti.

Egy pillanatra sem engedhetnek ki, mert egyrészt hibázhatnak, másrészt az ellenfeleik jobb munkát végezhetnek. Nem mindig a korábbi teljesítmények számítanak, láthattuk ezt Uszkó Laci és Varga Iza esetében is, akik korábban meggyőzőnek tűntek, de végül nagyon rossz napot fogtak ki. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Sokszor a pillanatnyi forma az, ami mindent eldönt, emiatt sem lehet arra építkezni, hogy majd megmenekülnek a korábbi eredményeik miatt. Sok múlik az adott pillanaton, és aki nem bírja idegekkel, az szinte biztosan kiesik.

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenőnél betelt a pohár a csalás miatt, Muri Enikő ehhez nem adja a nevét

Csonka András már nem egyszer volt a kiesés szélén, de eddig mindig megúszta. Sőt, már ott van a középdöntőben, ahol csapatban kell dolgoznia, ami teljesen más, mint amikor egyénileg küzd meg.

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.