Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,84 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
449,04 Ft
Bitcoin
65,859 $

Keményen odaszóltak Berki Mazsinak, ezt válaszolta rá

Berki Mazsi időről időre kap pár kellemetlenebb hozzászólást, amikre reagál, vagy épp törli azokat.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az utóbbi időben ismét sokat volt téma Berki Krisztián és Bekri Mazsi kapcsolata, többen érdeklődnek, hogy miért nincsenek már közös tartalmaik. Való igaz, az elmúlt időszakban ezek a közös tartalmak elmaradtak, és egyelőre nincs pontos válasz arra, hogy mi ennek az oka.

Sokat pletykálnak erről, hogy vajon mi történhetett a sztárpár között, akik eddig szinte mindent megosztottak a követőkkel. Még a szülésüket is élőben közvetítették, ami nagy port kavart, erősen megosztotta az emberek véleményét. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Hódi Pamela a LifeTV vendége volt a Frizbiben, és Hajdú Péternek mesélt arról, hogy mennyire sok neki, amit Mazsi csinál. Nála már biztosan átlépett egy határt, de nem igazán tud mit tenni.

Az utóbb időben Mazsi főként a babájáról osztott meg tartalmakat, és azt is megtudhattuk, eddig miért nem láthattuk a gyermek arcát. Nemrég ismét kapott egy kellemetlenebb kommentet a sztár, amire válaszolt is.

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid keményen üzent: Karácsony Gergely megfutamodott

Vitézy Dávid, úgy érzi, Karácsony Gergely megfutamodott az ATV főpolgármester-jelölti vitájától szerdán.

Óriási fordulat, Tuchel mégis a Bayern München edzője maradhat

Noha a felek korábban azt nyilatkozták, hogy biztosan külön folytatják, akkor is, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját, most ismét a maradásról egyeztetnek.

Felszállás közben kapott lángra egy hatalmas Boeing utasszállító egyik hajtóműje (videó)

Ezúttal felszállás közben akadtak gondok a Boeing egyik utasszállítójával, amiről videó készült, mely bizonyítékként szolgálhat a vizsgálat során.