Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

Buszbaleset, félpályás lezárás: egy ember beszorult

Berentén történt a súlyos baleset, amikor egy személyautó autóbusznak csapódott, az érintett útszakaszt félpályán le kellett zárni.

Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem tájékoztatója szerint busszal karambolozott egy autó Berentén. A baleset miatt csak félpályán haladhat a forgalom az érintett útszakaszon. Egyelőre nem tudni, hogy hányan sérültek meg, és milyen az állapotuk.

A baleset a 26-os főút 17-es kilométerszelvényénél történt, ahol ismeretlen körülmények között nagy és a kisebb jármű egymásnak csapódott Berente térségében. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

„A kisebb járműbe beszorult egy ember, akit a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók emeltek ki.” – olvasható a hivatalos közleményben.

FRISSÍTÉS: A személyautót vezető 26 éves helyi nő a baleset következtében a helyszínen elhalálozott – írja a rendőrség.

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) rektora és a karok dékánjai sürgős költségvetési támogatást kértek a Kulturális Innovációs Minisztériumtól a 2024-es évre.

Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A Hubble űrteleszkóp régi felvételeinek feldolgozása során több mint ezer, eddig ismeretlen objektumot fedeztek fel a Naprendszerben.