Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

X-Faktor: Mardoll már nem ugyanaz a nő, mint néhány héttel ezelőtt

Az X-Faktor legutóbbi kiesője kiöntötte a lelkét, elmondta, hogy milyen érzések vannak benne, és tudja, hogy vannak, akik azt kívánták, eddig se jusson el.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mardoll volt az egyik legmegosztóbb karaktere az X-Faktor idei évadénak, ami számára nemrég véget ért. Többen pezsgőt akartak bontani, annyira örültek annak, hogy kiesett.

Gáspár Laci énekesnője természetesen hálás azért, hogy ilyen messzire juthatott, és ahogyan ő fogalmazott, már nem ugyanaz a nő, aki hetekkel ezelőtt volt. Sokat tanult, rengeteget tapasztalt, és különleges élmények érték. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

„Kellett egy kis idő ahhoz, hogy átgondoljam az X-Faktorban töltött időmet, mert ez az élmény kétségtelenül megváltoztatta az életemet. Ma elhagytam az X-Faktor házat is, de egy másik emberként.” – írta a posztjában az X-Faktor kiesője.

„Már nem ugyanaz a nő vagyok, aki néhány héttel ezelőtt. Először is szeretnék köszönetet mondani. Köszönöm mindenkinek a színfalak mögött, ők azok, akik a legkeményebben dolgoztak azért, hogy mindig látványos show-t hozzunk össze- Mindegyikőtöknek köszönöm, rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen szakemberekkel és ennyi kreatív elmével dolgozhattam együtt.”

A Nagy Ő: két versenyző is csak a hírnévért jött, nem Tóth Dávid miatt?

„Köszönet a versenyző-társaimnak is, akik nap, mint nap inspirálnak arra, hogy még jobb legyek és tovább fűtik a zene iránti szenvedélyem. Külön szeretném megköszönni minden nézőnek, aki az adást nézve szurkolt nekem és elindult velem ezen az „úton”.

Lapozó: 1 2