18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

A TEK is kivonult: rálőtt a feleségére, majd végzett magával

Mint az a helyszínen képekből is kiderült, a TEK szintén jelen volt az esemény kapcsán az érintett területen, ahol öngyilkos lett férfi.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi tájékoztatás szerint ma délután 14 óra 30 perc körül egy 53 éves férfi Gyenesdiáson, a Jókai utcában található egyik lakóházban, majd azt követően az utcán is leadott pár lövést a kézi lőfegyverével a házastársára.

A 45 éves hölgy súlyosan megsérült, míg a férfit már nem tudják felelősségre vonni, mivel önkezével véget vetett az életének. A körülmények és az okok egyelőre nem ismertek, nyomozás zajlik az ügyben.

„A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével az elkövetőt a helyszínen felkutatták, de a rendőrök már csak a férfi halálát tudták megállapítani; önkezével véget vetett életének.”

Gázolás miatt késnek a vonatok, mutatják, melyik vonalon

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Fotó policehu

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.