18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

Baltával ütötte le egy férfi a saját testvérét

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki egy baltával többszöri alkalommal fejbe csapta ikertestvérét.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A vádirati tényállás szerint a két – hajléktalan életmódot folytató – soproni férfi 2020 tavaszán a lakóhelyükként szolgáló elhagyatott mezőgazdasági épületben nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak, majd összevesztek. Ekkor a vádlott felkapott egy törött nyelű baltát, amivel háromszor lecsapott testvére fejére: a tompa felével az orr tájékra, illetőleg a jobb szem környékére, éles felével pedig a sértett falcsontjára – írta az ugyeszseg.hu.

A sértett a bántalmazás következtében falcsont tájéka vágott sérülését, orrcsontja darabos törését, jobb oldali pápaszemet vérömlennyel és felső szemhéja repesztett jellegű sérülését szenvedte el. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Az orrcsont törés nyolc napon túli gyógytartamú sérülés, míg a hámzúzódásos sérülések önmagukban nyolc napon belüli gyógytartamú sérülésnek minősülnek.

Azonban a balta, mint elkövetési eszköz nagyobb erő esetén az elszenvedettnél súlyosabb sérülés okozására alkalmas, akár a koponyaűr megnyitására és életveszélyes sérülés előidézésére is.

A menekülő sértettnek soproni járókelők hívtak segítséget. A vádlott terhére rótt bűncselekmény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.