Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Gelencsér Timi ismét elhagyta Magyarországot

Timi sokáig nem volt itthon, ismét repülőre szállt, és egy újabb különleges helyet célzott meg, ahol a következő napjait töltheti.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már több alkalommal jellemeztük örökmozgóként Gelencsér Timit, és ez az állítás továbbra is helytálló. A modell mindig mozgásban van, rengeteget dolgozik, vagy épp utazik, vagy mindkettő.

Az egyik legvidámabb karaktere a sztárok világából, egy nagyon pozitív modell és egykori szépségkirálynő, aki szereti felfedezni az új dolgokat. Több mint egy héttel ezelőtt élete egyik nagy álmát váltotta valóra. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Régi nagy álma volt, hogy egy nap elutazhasson a Maldív-szigetekre, ahol egy héten át nyaralt a barátnőivel, és közben természetesen profi képek is készültek róla. Még cápákkal is úszott, felejthetetlen élményekben lehetett része.

Emiatt nem mutatják meg Berkiék babájuk arcát

Röviddel azután, hogy hazatért, már ismét a repülőtér felé vette az irányt, ugyanis egy új országba utazott. Ez az ország lényegesen közelebb van, mint a Maldív-szigetek, bár nincs is olyan meleg.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.