Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
398,47 Ft
Font
477,89 Ft
Bitcoin
62,662 $

Videón, ahogy Neymar otthon mankózik, még injekciót is kap

Valószínűleg a trombózis elleni injekció beadását látni a videóban, miután Neymar súlyos lábsérülést szenvedett, de nagyon figyelnek rá.

...svg content...Fotó: EPA/Peter Powell
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymarnak nincs miért panaszkodnia, nagyon fiatalon vált világsztárrá, és gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra hevert a lábai előtt a világ. Olyan fizetéseket tehet zsebre, amiről az ember még álmodozni sem tudna.

Amikor rövid időn belül eurómilliók pattannak fel a számládra, hajlamos vagy elgondolkozni azon, hogy kellhet-e ennél több az életedben, ha még mellette boldogok és egészségesek is vagyunk. Soron kívül Helyszíni fotókon egy egytonnás világháborús bomba, amit Ferencvárosban találtak

Ez az abszolúte álomélet, és valami hasonlóban lehet része a PSG világsztárjának, akit lassan 167 millióan követnek az Instagramon. Az egyik legnagyobb követőszám a futballisták körében, és természetesen ez is szépen hozhat a konyhára.

Xavi vágya beteljesedhet, ráadásul csak fele annyiba kerül, mint Mbappé

Egy időre azonban le kell mondani a bónuszai egy részéről, mivel nem tud pályára lépni, így gólt sem lőhet, de még csak gólpasszt sem adhat. Horrorisztikus volt a sérülése a brazilnak, kész csoda, hogy nem tört ketté a lábfeje.

Lapozó: 1 2