Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,27 Ft
Euró
385,44 Ft
Font
449,32 Ft
Bitcoin
65,840 $

Berki Mazsi tiszta vizet öntött a pohárba, itt a reakció

Mazsi ismét kapott egy hozzászólást, amire hosszabban reagált, tiszta vizet öntve a pohárba, de mindig vannak olyan kommentek, amelyek meglepetést okoznak.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi nemrég az egyik videójában adott hálát Berki Krisztián első kislányának tippjéért. Akkor még ő sem gondolta, hogy emiatt hosszasan kell reagálnia egy ezzel kapcsolatos komment miatt.

Márpedig ez történt, és mint általában az lenni szokott, Mazsi igyekezett tisztába tenni a dolgokat, hogy mindenki más is értse, mire gondolt, hangsúlyozván, hogy Nati a babákkal kapcsolatban is sokat tanult édesanyjától, Hódi Pamelától. Soron kívül Magyar Péter márciusban távozott a Hodler Alapkezelőtől is

„Ez egyeseknek tényleg nem egyértelmű?! Valószínűleg nem ez volt az első és az utolsó alkalom, de hogy ti még a kákán is csomót kerestek…” – kezdte a posztjában Mazsi, akit mindig meg tudják lepni az emberek, hol pozitívan, vagy épp hol negatívan.

„Ennyire ingerszegény egyesek élete?! Számomra evidens, hogy amit Nati mond vagy segít a babával kapcsolatban, azt anyukájánál látta. Tanulta.” – tette egyértelművé Mazsi, miután a korábbi pelenkázós videó kapcsán megjegyezte valaki, Mazsi nem Natitól tanulta a trükköt, hanem az édesanyjától, hiszen ő is tőle látta.

Gáspár Bea álnéven ment fel a Tinderre, sorra bukkantak fel a kigyúrt pasik

„Én nekem Nati mondta, aki evidens, hogy Édesanyjától tanulta, hiszen ki mástól tanulta volna 8 évesen?! Nati hatalmas tudásra tett szert anyukájánál a babákkal kapcsolatban, és már az első találkozás alkalmával vitte-hozta a legnagyobb biztonsággal a kistestvérét.”

„Én pedig nyugodt szívvel adtam a kezébe, hisz Anyukája megtanította a helyes tartásra.” – zárta le Mazsi a válaszát.

Vitézy Dávid keményen üzent: Karácsony Gergely megfutamodott

Vitézy Dávid, úgy érzi, Karácsony Gergely megfutamodott az ATV főpolgármester-jelölti vitájától szerdán.