Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Szomorú lesz a vasárnap, borult idő és havazás is jöhet

A tél kétségkívül már a nyakunkon van.

Fotó: Unsplash/Aaron Burden
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Éjjel mindenhol beborul az ég. Délkeleten reggelig még nem valószínű számottevő csapadék, másutt egyre több helyen várható eső, az Észak-Dunántúlon és az Észak-Alföldön vegyes halmazállapot ígérkezik (havas eső, néhol ónos eső is előfordul), Komárom megyétől Borsodig, Szabolcsig pedig főleg havazásra van kilátás.

Vasárnap nagyrészt borult lesz az ég. Északkeleten átmenetileg szűnik a csapadék, máshol sok helyütt számítani lehet esőre, havas esőre, melyet délutántól, estétől egyre többfelé hó válthat fel, ugyanakkor nyugat felől csökken a csapadék kiterjedése, illetve mennyisége. A délkeleti, vasárnap a Dunántúlon az északira forduló szelet helyenként élénk lökések kísérik. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +2 fok között alakul, azonban északkeleten a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 1 és 7 fok között alakul, északkeleten mérhetik az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékeket.

(MTI)

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.