Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Konyhafőnök VIP: ismét egy színészsztár az egyik legnagyobb esélyes? Botrány finomat készített

Könnyen lehet, hogy az előző évadhoz hasonlóan egy színésztár az egyik legnagyobb esélyese a műsornak, ismét nagyot ment.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy pillanatra sincs megállás a Konyhafőnök VIP legújabb évadában, ami heteket óta tart, és még mindig csak a középdöntők előtt állunk, tehát a folytatásban is bőven lesz mit látniuk a nézőknek.

Nehéz pontos erősorrendet határozni, mert Uszkó Laci és legutóbb Varga Iza kiesésénél is láthattuk, hogy bármi megtörténhet. Sőt, Szorcsik Viki is hamarabb távozott, és a chefek meglepő módon nem neki, hanem Csonka Andrásnak szavaztak bizalmat. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Valószínűleg nem ez volt az utolsó csavar a szezonban, de az komoly meglepetést okozna, ha Németh Kristóf rövidesen kiesne, mert minden tehetsége és érzéke megvan ahhoz, hogy akár a fináléig is eljusson.

Ördög Nóri a Maldív-szigeteken, mindent elmond a kép

Ugyanakkor rajta kívül is vannak páran, akik nagyot mehetnek, de a sorozatsztárra valóban érdemes lesz figyelni az eddigiek alapján. Sárközi Ákos versenyzője egyenesen lenyűgözte a chefeket, több mint kiváló teljesítményt nyújtott a pénteki adásban.

Lapozó: 1 2