Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

Konyhafőnök VIP: itt az újabb drámai meglepetés, az egyik esélyes esett ki

Nagyon nagy névnek kellett távoznia egy igazán rossz napot követően, és már nincs visszaút számára.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A korábbi előzetesből az is kiderült, hogy Görög Zita ismét erősen aggódott egy étel miatt, mert úgy látta, amit Varga Iza csinál, az nem működőképes. Ismét párokban dolgoztak a sztárok, ami azt is prezentálta, mennyire jók csapatmunkában. Ez is nagyon fontos része a versenynek, hiába csak egyvalaki kaphatja meg a főnyereményt.

Schobert Norbi és Tóth Vera példája jól mutatja, hogy ez akkor is működhet, ha az egyik fél nagyon aggódik, és nemigazán bízik a másik ötletében. Ugyanakkor ott van az ellenpélda is, mert Zámbó Krisztián egy ilyen feladat után esett ki. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Krisztián azóta elárulta, hogy igen mélyen volt lelkileg a legjobb barátja elvesztése miatt, és közben az Álarcos énekesben is szerepelt, valamint hétvégente fellépett. A verseny idő előtt ért véget számára, és ehhez Görög Zita is nagyon közel volt.

Konyhafőnök VIP: ez már Szandinak is sok volt, felkapta a vizet a brutális hátráltatás közben

Zita, aki az egyik legnagyobb név a műsorban, Varga Izával dolgozott közösen. Mint azt már az előzetesben is láthattuk, ez nem ment egyszerűen, ahogyan másoknak sem a többi konyhapult mögött.

Lapozó: 1 2