Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Három bikinis kép Vasvári Vivienről, ami után félrecsuklik a hangunk

A híres fotómodell gyakorlatilag télen is nyári formát mutat, és még a celebek között egyértelműen a top-kategóriába tartozik a csinos, vonzó külsejével.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

A híres fotómodell gyakorlatilag télen is nyári formát mutat, és még a celebek között egyértelműen a top-kategóriába tartozik a csinos, vonzó külsejével.

Vasvári Vivien idén októberben tölti be a 30. életévét, ami egy különleges szám lehet számára, de pár évet biztosan letagadhat… Ugyanakkor ez is csak egy szám, és az számít, amit belül érzünk, valamint a tükör mond számunkra. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nem sok tükör találna kritikát Vivien alakjában, ami egyszerre csinos, vadító és nagyon vonzó. A magyar hírességet nem véletlenül követik közel 350 ezren az Instagram oldalán, aki időről időre nagyon igényes modellfotókat is megoszt magáról.

Rengeteg nő irigyelheti a formás alakját, ami néhol a tökéletességet súrolja. Ez persze szubjektív, hiszen emberek vagyunk, más és más ideálokkal. Az üzletasszonyként is tevékenykedő büszke anyuka nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik, és hogyan él az életét.

Ezt a róla készült fotósorozatokon is jól láthatjuk, mondhatni minimális felesleget sem láthatunk az egykori élsportolón, aki nagyon korán megtanulhatta ,hogy mit jelent egészségesen élni.

A félbeszakadt sportolói karrierje után lett csak igazán híres, és sikeres, miközben édesanyává vált, ami az egyik legszebb dolog egy nő életében. Vivien újabb és újabb kreatív kihívásokat keres magának, és sikeres, mely szintén fontos.

A követők örülhetnek, mert Vivien nemrég elárulta, hogy a furcsa időjárás ellenére is készül a nyárra, és már beszerzett magának pár új bikinit. Alig várja, hogy hordja őket, és örül, hogy újra látogathatóak az üzletek.

https://www.instagram.com/p/CBLemlzl0_0/
https://www.instagram.com/p/CBIrc9yluzz/

Kapcsolódó cikk:

https://liner.hu/weisz-fanni-a-70-es-evekben-is-gyonyoru-es-szexi-modell-lett-volna/