Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,611 $

Farm VIP: Jolly úgy érzi, olykor undorítóan beszéltek róluk, és kipécézték őket

Jolly finoman fogalmazva sem elégedett azzal, amit látott és hallott, szerinte olykor undorítóan beszéltek róluk a többiek.

Fotó: Instagram/Farm VIP
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Farm VIP 2-ben is begyorsultak az események, egyre több a konfliktus és a drámai helyzet. Legutóbb például az egyik legnagyobb névnek kellett távoznia, aki nemigazán számított arra, hogy párbajozni fog.

Hollót hívta ki, aki legyőzte őt a logikai játékban, így Barbie egyedül maradt. Hosszú ideje egy napot sem volt külön a pár, ez még fájdalmasabb volt számukra, látszott, hogy Barbie teljesen összeomlott. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Jolly a Borsnak adott interjújában beszélt arról, hogy meglepte a négy jel, amit a Farmgyűlésen kapott, nemigazán számított rá. Ami még inkább meglepte őt, azok az indokok voltak.

„Olykor undorítóan beszélnek rólunk, ami nagyon kiábrándító, jobb is, hogy nem kellett több időt a játékban töltenem.” – mondta a Bors kérdésére Jolly, aki hatalmasat csalódott a játékostársaiban.

Egyeseket zavarhatott, hogy Jolly és szerelme túl sok időt töltenek el együtt, és minden feladatot közösen végeznek. „Két és fél éve vagyunk együtt. Minket ebbe a műsorba egy párként hívtak be és még a mézesheteinket éljük. Milyen az a pár, akik soha nem adnak egymásnak puszit?” – tette fel a költői kérdést a sztár, és úgy érezte, érvek nélkül pécézték ki őket.

Jolly olyannyira csalódott, hogy már a másik csapatot választotta volna, ha erre van lehetséges, de ez most így alakult. Barbie azonban még versenyben van, akinek Jolly kiesése után rögtön volt egy érdekes beszélgetése az egyik társával.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Posztolással lehet pénzt keresni a Threads-en, eddig ennyit tudni róla

Fontos, hogy a jutalmat befolyásolja, hány bejegyzést posztol valaki, és az is, hogy azok milyen közönséget érnek el.

Hét góllal verte az Újpest a Diósgyőrt, már nem eshetnek ki az NB1-ből

Az Újpest látványos módon, történelmi győzelemmel biztosította be az NB1-es tagságát, amivel biztossá vált a Kisvárda kiesése.