Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,78 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
454,74 Ft
Bitcoin
58,804 $

Farm VIP 2: ez kemény volt, nagy név távozott a játékból

A sztár nemigazán számított arra, hogy ilyen helyzetbe kerül, ráadásul ideiglenesen magára kellett hagynia a párját.

Fotó: Instagram/Farm VIP
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP 2 amiatt is különleges, mert párok is versenyeznek a mezőnyben. Jolly és Barbie közösen mondtak igent a kihívásra, ami egyszerre jelent előnyt és egyúttal hátrányt is.

Előny, mert bármikor számíthatnak egymásra, mentális szinten is, és hátrány, mivel ha szétszakítják őket, akkor a bent maradt pár nagyon meggyengülhet. Jolly nemigazán számíthatott arra, hogy párbajoznia kell, de így lett. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Ez azonban lehetőséget adott számára ahhoz, hogy maga válassz aki a párbajellenfelét, ami egyértelműen előny. Nem meglepő módon Fehér Hollóra esett a választása, ám volt egy újabb csavar a történetben.

Győzike nagyon ideges lett, amikor közölték vele, hogy nem tud énekelni

A szabályok szerint a kihívott fel, aki fegyvernemet választott, és a logika mellett tette le a voksát. Érdemes megnézni a videókat, mert komoly volt a küzdelem a két híresség között, akiknek fakockákból kellett kirakniuk egy hordót.

Egy ideig fej-fej mellett haladtak, majd Holló rátalált a megoldásra, és eldőlt, hogy ő maradhatott versenyben. Olyannyira örült ennek, hogy földre dobta magát, majd elnézést kért, hiszen tiszteli az ellenfelét és köszönetet mondott.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.