Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Fantasztikus előzetest kapott a Halo Infinite

Már csak egyetlen hét választ el minket az Xbox Games Studios alkotásának megjelenésétől, melynek multiplayere parádésra sikeredett.

Xbox
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Halo Infinite többjátékos módja sorozatosan döntögeti meg a rekordokat, ami főként annak köszönhető, hogy platformoktól függetlenül ingyenesen beszerezhető a game, nem mellesleg lenyűgöző játékélményt nyújt mind Xboxon, mind PC-n.

A game legutóbbi, sziporkázó látványvilággal és CGI renderekkel megspékelt trailere Master Chief száműzöttek elleni harcára összpontosít egy rövid mozgóképes jelenetben. Az előzetes főként arra szolgál, hogy bemutassa az ikonikus karakter képességeit a csatatéren azokkal az ellenségekkel szemben, amelyekkel a játékosok hamarosan szemtől szemben fognak vetélkedni. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Az ízelítő videóban azt láthatjuk, amint Master Chief közelharcba keveredik néhány vérszomjas katonával, majd kegyetlen módon kivégzi őket egy dupla gránáttámadással. Ezt követően főhősünket megtámadja Tovarus, majd felsejlik a záróképernyő, amelyen az Xbox logóját fedezhetjük fel.

A Halo Infinite lenyűgöző vonzerejét mutatja be a trailer, ahogy a sztoikus főhős több támadón is felülkerekedik, és végül győztesen jön ki a párharcokból. Már a béta és a multiplayer is azt a benyomást keltette a rajongókban, hogy a franchise hagyományos gyökereihez kíván visszatérni, ezért a sorozatot kedvelő gamerek számára minden bizonnyal izgalmas időszak következik.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.