Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Nyerő Páros: Csutiék emiatt orroltak meg Gusztirékra

Csuti ezúttal is őszintén beszélt a Nyerő Párosban tapasztalt élményeiről, és azt is megtudhattuk, kik azok a párosok, akikkel nemigazán tartják a kapcsolatot.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és Csuti nagy meglepetést okoztak a Nyerő Páros legújabb évadában, ami pár héttel ezelőtt ért véget. A nyáron felvett adások végén Odett és Norbi lettek a befutók, még Zitáék sem állíthatták meg őket.

Csutiék nem sokkal a döntő előtt estek ki, de egyértelműen az ő vallomásuk volt a legmegindítóbb és egyúttal a legváratlanabb is. Kiderült, hogy nehéz helyzetbe került a házasságuk, és amiatt fogadták el az RTL Klub felkérését, hogy megoldják a gondokat. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Végül az egyik legszimpatikusabb páros lettek, sok emlékezetes jelenet fűződött a nevükhöz, és ők is megérdemelték volna a győzelmet. A mindig őszinte és egyenes Csuti a LifeTV kérdésére elárulta, kik azok, akikkel nem tartják a kapcsolatot.

Ez volt az a pillanat, amikor Rubint Réka “megreccsent”

Az nem okozhat nagy meglepetést, hogy Zitáékkal nemigazán beszélgetnek, hiszen utólag visszanézve a műsort, Csutiék még több mindenre döbbenhettek rá. Ettől független Csuti hangsúlyozta, ő személy szerint Zita párjával nagyon-nagyon jókat tudott beszélgetni.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.