Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Ördög Nóra a Maldív-szigetekrőL: „A férjem ma csak háttal fotózhatott”

Láthatóan nagyon jól érzi magát a család, a világ egyik legkülönlegesebb helyén nyaralnak együtt, mindannyian.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

COVID ide vagy oda, nem szűntek meg az utazási lehetőségek, de tény, hogy az oltás erősen megkönnyíti a dolgokat. A kialakult helyzet ellenére még mindig sok millióan vannak, akik nem hajlandóak élni az oltás lehetőségével.

Többen az életükkel fizetnek ezért, a szerencsésebbek kijönnek a súlyos állapotukból, és például azt is megtapasztalhatják, hogy milyen jó újra utazni. Az utazás alatt rengeteg olyan élmény ér bennünket, ami pótolhatatlan. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Ilyenkor jön rá az ember, hogy ezeknél az élményeknél nincs különlegesebb, és ez csak arra késztet bennünket, hogy újabb és újabb országokat, városokat, falvakat, vagy szigeteket ismerjünk meg.

Ilyen színlelés sem fordul elő minden nap, mint a brazil kupa döntőjében

A Maldív-szigetek minden kétséget kizáróan az egyik legszebb és legkülönlegesebb sziget a Földön. Nagyon sokan terveznek oda utazni, ahol az ember úgy érezheti, hogy a mennyországban fürdőzik.

Lapozó: 1 2

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.