Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,78 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
454,74 Ft
Bitcoin
58,804 $

Fény derült a Dirt 5 megjelenési dátumára

A ralis játékok királyának tartott széria legújabb része már next-gen konzolokra is érkezni fog az év végén.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A ralis játékok királyának tartott széria legújabb része már next-gen konzolokra is érkezni fog az év végén.

A Codemasters lerántotta a leplet a várva várt Dirt 5 megjelenésének időpontjáról a vadonatúj trailerében, melyben a karrier módra helyezték a hangsúlyt. A játék májusi bejelentése után a stúdió megerősítette, hogy az Uncharted és a The Last of Us Part Ii színészei, Troy Baker és Nolan North is szerepet kaphat az autós kaland sztorijában. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

A tegnap közzétett ízelítőben pont a két művész meséli el, milyen feladatokat kaptak a fejlesztések során. Baker játssza a főhőst, Alex „AJ” Janiceket, aki a játékosok karrierjét fogja egyengetni, North pedig az ellenfelünket, Bruno Durandot személyesíti majd meg.

A trailer végén az egyik legfontosabb információt is megkaptuk, miszerint a Dirt 5 október 9-én kerülhet a virtuális boltok polcaira. A PC-s, PS4-es és Xbox One-os változatokon kívül PS5-re és Xbox Series X-re szintén érkezik a game, azonban a felhasználóknak egészen a konzolok piacra dobásáig várniuk kell a megjelenésre.

A fejlesztők boldogan jegyezték meg a videóban, hogy a játékuk képes lesz 120 FPS módban futni Series X-en, arról azonban nem beszéltek, vajon a PS5-ös verziót is elláthatják-e ugyanezzel az opcióval.

A Codemasters ralis szimulátora Google Stadiára szintén érkezni fog, azonban pontos dátum helyett csak egy esetleges 2021-es időponttal szolgált a stúdió.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/kiprobalhatsz-egy-fantasztikus-jatekot-teljesen-ingyen-xbox-on-vagy-pc-n/