Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Ilyen színlelés sem fordul elő minden nap, mint a brazil kupa döntőjében

A brazil kupa döntőjében történt eset után a játékos a szurkolók viccelődésének a célpontja lett, amikor sérülést színlelt, miután a játékvezető hátba bökte. 

Fotó: Unsplash/Chaos Soccer Gear
Style

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Deyverson, a Palmeiras csatára elég furcsa helyzetbe hozta magát a Copa Libertadores döntőjében, amelyet a csapata a Flamengo ellen játszott. 

A csatár megpróbált kiharcolni egy büntetőt a hosszabbításban, majd a földre vetette magát és a hátát kezdte dörzsölni, miután a mögötte futó játékvezető enyhén megbökte a hátát – írja az RT Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A 30 éve játékos azt hitte, az ellenfél egyik játékosa a bűnös, de csodával határos módon azonnal felépült, amikor rájött, hogy valójában a játékvezető volt. 

Bár Deyverson győztest gólt szerzett a csapatának, mégsem emiatt marad emlékezetes ez a mérkőzése, a szurkolók számára azonnal a mémkészítés és a viccelődés célpontja lett. 

„Nagyszerű meccse volt, fantasztikusan játszott, aztán egy mozdulattal mindent tönkretett. Nagyon szomorú vagyok, mert ő egy nagyszerű barát, egy nagyszerű játékos, ennél többet érdemel – mi is többet érdemeltünk volna“

– nyilatkozta a mérkőzés után David Luiz, a Flamengo játékosa. 

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.