Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,65 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,69 Ft
Bitcoin
63,462 $

Tolvai Reni fürdőkádból jelentkezett, habok takarják formás testét

Reni egy egészen meglepő képet közölt magáról, ami egyúttal rendkívül sejtelmes is, de tőle már megszokhattuk az ehhez hasonló szexi tartalmakat.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni nem is oly rég egy újabb fontosabb mérföldkövet lépett át a közösségi médiában, ahol az egyik legnépszerűbb. Az énekesnőt már több mint 140 000-en követik az Instagram oldalán, és ez igen szép szám.

Reni, aki az utóbbi időben komoly átalakuláson ment keresztül, és sok plusz kilótól vált meg, minden túlzás nélkül vonzóbb, mint eddig bármikor is volt. A férfiak nem meglepő módon oda vannak érte, bókokkal halmozzák el. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

Nem kell félteni a sztárt, időről időre rendkívül vonzó tartalmakat posztol, aminek természetesen mindenki örül. Sok olyan női követője vagy olvasója van a tartalmainak, akik szintén elismerik a szépségét és a formáját.

ByeAlex imádja az új, extravagáns haját

Ennél nagyobb dicséret nem is kellhet egy nőnek, amivel megerősítheti magában, hogy jó úton halad előre. Reni valóban kiváló formának örvend, és már várjuk, hogy mivel rukkol elő az ünnepi időszakra.

Lapozó: 1 2

Gulyás Gergely szerint Magyarország szívességet tesz az EU-nak az uniós elnökséggel

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország uniós elnöksége előnyös lehet az Európai Unió számára.