Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,43 Ft
Euró
396,19 Ft
Font
469,36 Ft
Bitcoin
61,443 $

Két napja az Egyesült Királyság legmagasabban fekvő kocsmájában ragadtak a vendégek, annyi hó esett

Több tucat vendég került a hó csapdájába az Egyesült Királyság legmagasabban fekvő kocsmájában, ahol már második éjszakájukat töltötték a zord időjárás miatt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Fabian Mardi
Epic
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A BBC beszámolója szerint a vendégek péntek este óta a Yorkshire Dalesben található Tan Hill Innben rekedtek, miután részt vettek egy Oasis tribute koncerten. Ezt követően ugyanis nem tudták elhagyni a kocsmát, mivel olyan nagy mennyiségű hó esett, hogy leszakadt a villanyvezeték, a hó pedig elzárta az utakat is.

Szerencsére mindenki jó hangulatban tölti az időt a kocsmában, a menedzser elmondása szerint 61 ember rekedt a legmagasabban fekvő kocsmában, mely 528 méteres magasságban helyezkedik el; a frissen esett hó pedig megközelíti az egy métert is. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

A zenekar tagjai és a vendégek a kocsma társalgójában vertek tábort maguknak, a személyzet pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a kellemetlen helyzet ellenére megmaradjon a jó hangulat: kvízjátékokat és társasjátékokat vettek elő, az emberek pedig nagyon élvezték a tipikus téli hangulatot.

Azt is megosztották, hogy a zord időjárás ellenére megpróbáltak egy hóemberversenyt is rendezni, de olyan hideg volt és olyan brutálisan fújt a szél, hogy le kellett mondaniuk a tervről. Az egyik vendég kiemelte, a hangulat is kiváló de leginkább a sok sör vidította fel, amikor kiderült, hogy ott rekedtek a kocsmában.

Hivatalos: nem lesz új választás Budapesten, Karácsony Gergely marad a főpolgármester

A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere.

Medián: a Tisza Párt hívei utasítják el a legkövetkezetesebben a kormányzati korrupciót

A megkérdezettek fele hallott az Integritás Hatóságról, de ez utóbbiaknak csak az ötöde tartja azt a kormánytól független, tisztán szakmai szervezetnek.

Nem tervezik az egészségügyben dolgozók újraoltását szamárköhögés ellen

Az NNGYK szerint nem ismert olyan tudományos adat, amely bizonyítaná, hogy az egészségügyi dolgozók széleskörű oltása hatékony védelmet nyújtana a betegség terjedése ellen.