Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,94 Ft
Euró
391,71 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
62,596 $

Barta Sylvia lábai még mindig klasszisok

Sok férfi megőrül a szép női lábakért, és ha megnézzük a sztárokat, akkor Barta Sylvia egyértelműen felkerül a legszebb lábak listájára.

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylvia a 90-es évek első felében kezdte meg a karrierjét, amikor a Szomszédok című televíziós sorozat még javában futott. Nagyon más világ volt az akkor, minden szempontból, nemcsak Magyarországon.

Mások voltak a szokások, nem volt internet, közösségi média sem, és még sokáig folytathatnánk a sort. Totálisan eltérőek voltak a kulturális különbségek, mint most, és a televíziók még nagyobb szereppel bírtak. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

A híres televíziós testközelből figyelhette meg, hogyan alakul át a média, aminek még mindig az egyik legjelesebb képviselője. Január végén 52 éves lesz, de 10 évet biztosan letagadhatna a korából.

Hadas Alfrédot megkérdezték, mi a bizonyíték arra, hogy adományozott

Sokan kedvelik a magabiztossága és a karaktere miatt, nem beszélve a formájáról, amit még a húszévesek is megirigyelnének. Mindig fantasztikus ruhákban jelenik meg, amik tökéletesen illenek hozzá.

Lapozó: 1 2