Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,894 $

Ördög Nóri bikinis képei a Maldív-szigetekről

A TV2 egyik legnagyobb sztárja közvetlen az ünnepek előtt utazott el kikapcsolódni a családja társaságában, akik mindennél fontosabbak számára.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezek most nagyon aktív napok a sztárok számára, többen közülük repülőre pattantak, és ugyanott nyaralnak. Sokak egyik legnagyobb álma teljesült azzal, hogy megérkeztek a Maldív-szigetekre, ahol minden a nyugalomról és a jó időről szól.

Azok, akik már jártak a szigeten, vagy hasonló szigeteken, pontosan tudják, hogy milyen nyugalom fogja el az embert. Terápiás hatása is van, nagyon jó hatással tud lenni az új környezet. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

A Maldív-szigetek több annál, sokkal többet képes adni, olyasmi lehet, mint a földi mennyország, ahonnan az ember jó ideig vissza sem szeretne térni. Tökéletesen meg tudjuk érteni ezt az érzést, hiszen kevés ilyen hely létezik, mint a Maldív-szigetek, még akkor is, ha az otthonnál valójában nincs jobb.

Gelencsér Timi mámorítóan jól néz ki ebben a bikiniben, kezében egy koktéllal

A nyaralás ettől is különleges, hogy nem örökre szól, talán emiatt is vágyunk arra, hogy időről időre visszatérjünk. Ördög Nóri már számtalanszor utazott el az évek során a családjával, és ez a gyerekek számára olyan élményt ad, amire idősebb korukban is emlékezni fognak.

Lapozó: 1 2