Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Gelencsér Timi a földi mennyországból üzent

Ha létezik mennyország, akkor sokan talán valami hasonlót képzelnek el maguknak, ahol mindig szép az idő, és nyugalom van.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan szeretnénk szép időt és nyugalmat, ami egy igen erős kombináció tud lenni, különösen ezekben a furcsa időkben, amikor a világjárvány erős hatással van az életünkre.

A stressz állandóan jelen van az életünkben, gyakorlatilag kikerülhetetlen, emiatt is fontos, hogy időről időre kikapcsoljunk, és lehetőleg ne vigyük magunkkal a munkát, mert az már nem nyaralás. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Vagy, ha magunkkal is visszük, ne feledkezzünk meg arról, hogy milyen is élvezni a jó időt, mert hazatérve sokszor teljesen más körülmények fogadnak bennünket. Magyarországon már hónapokkal ezelőtt véget ért a nyári szezon, így elég messzire kell mennünk, hogy igazán forró időt kapjunk, és érezzük a bőrünkön a perzselő fuvallatot.

A Maldív-szigetek tökéletes célpont, ráadásul a kormány egy fontos megállapodást jelentett be a szigetek kapcsán, aminek az oltottak közül többen is örülhetnek. Egy sziget, ahol szinte mindig jó az idő, és nyoma sincs a stressznek.

Tóth Andi eszméletlenül szexi dekoltált képe igazi álom

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.