Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,185 $

Az idő komor, Tóth Gabi szelfije azonban tarol

Rég volt ilyen igazán esős és sötét napban részünk, már el is felejtettük, milyen az, amikor ennyire komor az idő. Tóth Gabi is programozni szeretett volna, de közbeszóltak az égiek.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre inkább visszasírjuk a hőségriadókat, amiket valljuk be, bizonyos körülmények között ki lehetett bírni, például egy koktél társaságában a vízpart mellett, fejünk fölött napernyővel.

Erre most nincs lehetőség, kivéve, ha nem szállunk repülőre, mert sok más helyen, például az egzotikus szigeteken mindig ilyen idő vár bennünket. Gelencsér Timi, a TV2 sztárja a Maldív-szigeteken kapcsolódik ki, ahol igencsak mások a körülmények. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

A TV2 másik nagy sztárja, Tóth Gabi pedig Szentendrén járt, és az volt a terv, hogy sétálnak egy nagyot, de közbeszólt az eső, és valljuk be, az elmúlt hetekben volt már ennél sokkal jobb idő is.

Gabi azonban továbbra is pozitív, mosolygósan üzent, sokan ismét csak dicsérték. „Csodaszép vagy Gabika.” – írta az egyik hozzászóló, akivel sokan mások is egyet tudtak érteni.

Lapozó: 1 2

Guardiola magára vállalta a Manchester United elleni Fa-kupa vereséget

A Manchester City edzője szerint neki köszönhető az, hogy a Manchester United nyerte meg az FA-kupát.