Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

A Borussia Dortmund végleg kiszállt a Haalandért folytatott harcból

A norvég csatár egyre közelebb a Santiago Bernabeuhoz. 

Fotó: EPA/SASCHA STEINBACH
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Real Madrid számára nem hirtelen elindulás, hogy leigazolják Erling Haalandot, már évek óta figyelik. A norvég játékos iránt sokan érdeklődnek, jelenleg az egyik legvonzóbb név az átigazolási piacon. 

Klubja, a Borussia Dortmund sokáig próbálkozott, hogy megtartsa, azonban Haaland mindenképpen a legjobbak között akar futballozni, ott, ahol folyamatosan harcban lehet a trófeákért, és be is zsebelhet néhányat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az AS azt állítja, hogy miután a németek kiestek a Bajnokok Ligájából, egyre távolibbnak tűnik Haaland megtartása, ugyanis ez lehetett volna az egyetlen esélyük arra, hogy maradásra bírják a norvég csatárt. 

Ez abból a szempontból remek hír a Real Madrid számára, ugyanis egy klubbal kevesebbek kell megküzdeniük a Haalandért folytatott harc keretében. 

A Fichajes azonban megjegyzi, hogy az olyan Premier League klubok, mint a Manchester United és a Chelsea, előnyben vannak a Real Madriddal szemben, mind sportszakmai, mind gazdasági szempontból, ugyanis Erling Haaland sokkal jobbnak látja, ha e két klub valamelyikéhez szerződik. Ő és az ügynöke, Mino Raiola, tudják, hogy amellett, hogy az angol bajnokság a világ legjobb versenysorozata, rengeteg pénz van benne. 

A madridiak nem tesznek le könnyen a norvég megszerzéséről, ugyanis azt tervezik, hogy egy csapatban játszatják Erling Haalandot és Kylian Mbappét. 

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.