Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,85 Ft
Euró
396,15 Ft
Font
468,42 Ft
Bitcoin
65,833 $

Elhunyt Mr. Goxx, a kriptopiaci hörcsögzseni

Ismeretlen okokból kifolyólag eltávozott az élők sorából a kriptovaluták földi helytartója, akit sokan valóságos megváltóként tiszteltek.

...svg content...Illusztráció/Twenty20
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A kriptopiaci zseniként számon tartott hörcsög, Mr. Goxx tragikus körülmények között elhunyt – olvasható a Vice magazin közleményében. A kedves kis háziállat tulajdonosai rövid Twitter-bejegyzésben emlékeztek meg róla, melyben azt írták, szomorúságot éreznek, amiért elveszítették szeretett szőrmók barátjukat.

Mr. Goxx örömet szerzett az embereknek szerte a világon, és emlékeztetett minket arra, hogy ne vegyük túl komolyan az életet. Fényt derített a világjárvány, az infláció és sokféle baj sötét pillanataiba” – írták a posztban. Soron kívül Nagyon fontos üzenetet kapott Izrael a magyar kormánytól

A halál szinte a semmiből jött: hétvégén a kriptomágnás rágcsálónak elment az étvágya, és megtagadta az elé rakott ételt, a beszámoló szerint hétfő reggel békésen elaludt, ám utána már nem kelt fel.

Mr. Goxx azután vált híressé, hogy kriptovalutákat vásárolt és adott el úgy, hogy keréken futott és átcsúszott a ketrecében felállított „döntési alagutakon”. Még a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk is megörült a kis hörcsögnek, amikor szeptemberben azt tweetelte, hogy Mr. Goxx a valaha volt legtehetségesebb rágcsáló.