Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,804 $

Esős, borult péntekünk lesz

A hajnali órákban délnyugat felől egy masszív csapadékzóna érkezik, amely csak lassan vonul észak felé.

...svg content...Fotó: Unsplash/David Thomas
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Csütörtökön napközben tovább szakadozik, csökken a felhőzet, ugyanakkor jó eséllyel az Északi-középhegység tágabb térségében egész nap borult, párás idő lesz a jellemző.

Éjszaka nyugat felől fokozatosan megnövekszik, majd meg is vastagszik a felhőzet, így pénteken a nap nagyobb részében túlnyomóan borult időre számíthatunk. Éjszaka néhol már eshet, majd a hajnali órákban délnyugat felől egy masszív csapadékzóna érkezik, amely csak lassan vonul észak felé – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-jelentésében. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

A Dunántúlon kiadósabb csapadékra van kilátás. Az eső mellett előbb Sopron és az Alpokalja térségében, később a Dunántúl nyugati és északi részein, illetve az Északi-középhegység magasabban fekvő helyein havas eső, havazás is előfordulhat.

A délkeleti szél éjszaka a Nyugat-Dunántúlon, holnap napközben egyre nagyobb területen északnyugatira, nyugatira fordul. Élénk, helyenként erős lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 1 és 10 fok között várható, északnyugaton számíthatunk az alacsonyabb értékekre.

(MTI)

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.