Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,56 Ft
Euró
388,14 Ft
Font
452,76 Ft
Bitcoin
63,925 $

Meg akart lógni a rendőrök elől az embercsempész, fának ütközött, és kigyulladt az autója

Letartóztatták azt a férfit, aki vadászokat meglátva megijedt, majd túl nagy sebességgel kezdett menekülni és balesetet szenvedett.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított megbízói 4, magát szír állampolgárságúnak valló személyt juttattak át illegálisan Magyarország területére – írta az ugyeszseg.hu.

A férfi Öttömös külterületén 2021. november 22-én 13 óra körül  – röviddel azt követően, hogy egy szerb honosságú autóval az országba belépett – felvette az illegális határátlépőket. A férfi ezután észlelte, hogy a vadászok meglátták, ezért nagy sebességgel egy rossz minőségű dűlőútra hajtott, majd egy fának ütközött. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Az ütközés következtében az autó kigyulladt, míg az illegális határátlépők közül hárman az erdőbe futottak, negyedik társukat és a gyanúsítottat pedig a rendőrök állították elő.

A gyanúsított utasai a Magyarország területére történő belépéshez és az ország területén történő tartózkodáshoz szükséges feltételekkel nem rendelkeztek.

A több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Bemutatták a magyar olimpiai és paralimpiai csapat öltözékét

Hétfő este a Várkert Bazárban hullt le a lepel a magyar olimpiai és paralimpiai csapat párizsi öltözékéről.