Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Megdőlt a hidegrekord szerda reggel

Új szezonrekord született szerda reggel, az idei ősz ugyanis eddigi leghidegebb hőmérsékletét mérték Zabaron.

Fotó: Unsplash/Matthew Henry
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A hőmérő higanyszála itt -9,4 fokon állapodott meg – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebookon. Ez a hőmérséklet jó eséllyel pályázik az idei ősz legalacsonyabb értékére, azonban még lehet pár hasonlóan hideg éjszaka – tették hozzá.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat posztja szerint Fülöpházán -9,2 fokot, Lénárddarócon -8,5 fokot, Kakucson -8,3 fokot, a Kecskemét közelében lévő K-puszta mérőállomáson -8,0 fokot, Nyírlugoson és Mihálygergén pedig -7,9 fokot mértek. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A zabariak már hozzászokhattak a farkasordító hideghez, a Nógrád megyei település és környéke ugyanis épp arról híres, hogy ez a terület hazánk egyik leghidegebb téli középhőmérsékletű területe. 

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.