Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,894 $

Konyhafőnök VIP: látványos pillanatképek a sztárokról a kulisszák mögül

Egy remek képes összeállítás a Konyhafőnök VIP forgatási napjáról, aminek a végén Vásáry André búcsúzott a versenyből.

TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már az első naptól kezdődően nagy volt a verseny a Konyhafőnök VIP legújabb évadában. Minden egyes adásra jut egy fordulat vagy meglepetés, és ez minden bizonnyal a folytatásban sem lesz másképp.

Legutóbb Andrénak kellett távoznia, akit a legszórakoztatóbb karakternek tartottak, de olyan rossz teljesítményt nyújtott az utolsó versenynapját, hogy kiesett. Ez az egy szerencséje volt Enikőnek, aki így versenyben maradhatott. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Közben jobbnál jobb, humorosabbnál humorosabb kulisszák mögüli képek születnek, amikről alább nézhettek meg egy összeállítást. Pillanatok, amiket sokszor csak ezeken a képeken keresztül láthatunk.

Sárközi Ákos ismét akcióban volt, aki ezúttal egy fagylaltot is képes volt beleépíteni az ételébe, egyszerűen nem tudtak kifogni rajta a többiek. Fördős Zé közben koboldnak állt, és nagyon jól állt neki ez a szerep.

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Könnyűszerrel végezhetett cápákkal a hatalmas „kardfogú lazac”

Izmos testüknek és agyaraiknak köszönhetően olyan erőset üthettek, hogy könnyedén végezhettek akár cápákkal, delfinekkel és fókákkal is.

Az Xbox állítólag már javában dolgozik a következő Fallout-játékon

Ők is tisztában vannak azzal, hogy a Prime Video sorozatának elsöprő sikere rengeteg embert megmozgatott, és azzal is, hogy a videójátékok rajongói már nagyon régóta várják a folytatást.