Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Konyhafőnök VIP: Osvárt Andrea számára extázis közeli élmény volt Rácz Jenővel piacozni

A híres színésznő nagyon boldog volt, amikor megkapta a nagy lehetőséget, ami egyúttal előny is volt számára.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Osvárt Andrea eddig meglehetősen jól teljesít, ami később még jelenthet rosszat is, mert a teljesítménye miatt később akár hátráltathatják is a társai. Ha azonban rendre ő kapja meg az előnyöket, nem lesz gondja ezzel.

Kicsit hasonló lehet a helyzet, mint a Survivor-ben, ahol rendre Zsófi gyűjtötte be a védettségi nyakláncot, és a többiek tehetetlenek voltak ellene. Andi tehát magabiztosan halad előre, kiváló munkát végez, és ez nem maradhat jutalom nélkül. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Az egyik ilyen előnye az volt, hogy Rácz Jenővel közösen válogathatott a piactéren, ahol mindössze 5 percet tölthettek el a versenyzők. A Michelin-csillagos chef nagyon hasznos és jó tippeket adott Andinak, aki mindent megjegyzett.

Fördős Zé is azon a véleményen volt, hogy sok nő szeretne hasonló helyzetben lenni, hogy egy ilyen különleges cheffel válogathat a piacon, miközben még tippeket is kapnak tőle.

Konyhafőnök VIP: Zámbó Krisztián üvöltözni kezdett a konyhában a többiekkel

„Figyi, azt tudod, hogy nők ezrei, százezrei, de az is lehet, hogy milliói vágynak egy ilyen szitura, mint ami veled megtörtént, hogy Rácz Jenővel egy közös shoppingolás.” – mondta Andreának Zé.

„Milyen Jenővel bevásárolni?” – tette fel a kérdést Zé. „Hát ilyen extázis közeli élmény volt.” – válaszolt humorosan Andi. „Még soha nem voltunk ilyen testközelben.” – folytatta a színésznő.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.