Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Konyhafőnök VIP: Zámbó Krisztián üvöltözni kezdett a konyhában a többiekkel

Zámbó Krisztián nem kicsit lett ideges, és lehetséges, hogy ez az egész versenyét befolyásolja a következő körben.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök VIP nagy tempóval halad előre, minden adás végén el kell köszönnie egy sztárnak a versenytől, ami néha nem könnyű. Ez legutóbb is így volt, de mindkét veszélyzónás versenyző nagyon rossz teljesítményt nyújtott.

Muri Enikő és Vásáry André álltak ott egymás mellett, még megtippelni is nehéz lett volna, hogy ki kap lehetőséget a folytatásban. Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos végül úgy döntöttek, hogy Enikő mehet tovább. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Korábban Zámbó Krisztán volt igen közel ahhoz, hogy kiessen, de megúszta. Elárulta, hogy lelki gondjai voltak, ami hatással volt rá, emiatt nem tudott a várt módon teljesíteni a konyhában.

Konyhafőnök VIP: az egyik legnagyobb név esett ki

A legújabb előzetesben is főszerepet kap, mert nagyon kiakad valamiért. Általában nyugodtan dolgozik, ám most betelt nála a pohár, és kissé elveszettnek tűnt, ki tudja, mi lesz ennek a vége.

Lapozó: 1 2

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.