Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,133 $

Így fog kinézni mobilon a GTA-trilógia remastere

Kiszivárgott fotókon csodálhatjuk meg, miként fut a Rockstar játékfejlesztői stúdió klasszikus alkotásainak újragondolt változatai.

YouTube
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Finoman szólva is felemásra sikeredett a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition fogadtatása, és bár a rajongók egy részének a 60 dolláros ár mellett is tetszett a remaster, a kritikus tömeg szerint még jócskán várhattak volna a megjelenéssel, mivel a teljes trilógia egy hatalmas bughalmaz lett.

A Metacriticen is az egyik legrosszabb értékelést kapta a három epizód újragondolt változata, ami nem csoda, hiszen a PC-s és konzolos verziók hemzsegnek az alapvető játékmeneti hibáktól és glitchektől, nem beszélve arról, hogy a nosztalgiafaktort is kiirtották az alkotásokból. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

A GameRant magazin révén azonban jó hírek érkeztek a trilógia iOS-es és androidos portjáról, kiderült ugyanis, hogy mobileszközökön és táblagépeken sokkal gördülékenyebben fut a játék, nem mellesleg sikerült kigyomlálniuk a bugokat is.

A Twitterre felkerült fotók alapján elmondható, hogy sokkal jobb állapotban van az okostelefonokra készült applikáció, mint amilyenben jelenleg a számítógépes és konzolos alternatíva van, amelyeket patchek sorozatával kívánnak orvosolni.

Hogy végül mikorra lesz teljesen kész a játék, nehéz megmondani, ám intő jel lehet a Rockstar számára, hogy ha egy remastert egy külső stúdió kezébe adnak, az nem biztos, hogy jó fényt vethet majd rájuk.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.